Cotlet cu masline

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 14 August 2013
Cotlet cu masline

Ingrediente

  • Cotlet de porc: in functie de cate portii doriti
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ulei: putin
  • Unt: putin
  • Patrunjel verde: dupa gust
  • Miez de paine: cat este nevoie
  • Masline: cat este nevoie
  • Rosii: cat este nevoie
  • Cartofi: 2/ portie
  • Usturoi: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul
Reteta din revista.

Carnea felii se usuca, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste pe ambele parti in putin ulei.Maslinele se taie marunt si se amesteca cu miezul de paine, patrunjelul proaspat tocat, si cu untul moale.Feliile de carne se pun intr-un vas rezistent la cuptor, uns cu unt, eu am pus hartie de copt, si pe fiecare felie se repartizeaza din amestecul cu masline.Se baga la cuptor inainte de servire, si se tin cam 10 min la foc mediu.
In uleiul ramas de la carne se pune catelul de usturoi, doar apasat cu cutitul cum face Jamie, se lasa sa dea un pic de aroma uleiului si se scoate.Se pun rosiile si se lasa 2-3 minute.
Cartofii se fierb in coaja, reci se curata, se taie felii nu foarte groase si se prajesc in ulei ( altul decat cel de la carne ).

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se serveste carnea alaturi de rosii si de cartofi.

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri