Cotlet pizza art cu spatzle

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 18 August 2013
Cotlet pizza art cu spatzle

Ingrediente

  • Faina: 200 g
  • Oua: 2
  • Sare: dupa gust
  • Nucsoara: dupa gust
  • Cotlet de porc: in functie de cate portii doriti
  • Condimente: dupa gust
  • Ardei: cat este nevoie
  • Rosii: cat este nevoie
  • Usturoi: dupa gust
  • Cascaval: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Germania

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Claudia74
o brambureala multi-culti :D
spätzlele sunt paste tipic svabesti (partea de sud a Germaniei) ,se servesc ca si garnitura sau doar cu sos,
reteta suna cam asa :
200 gr.faina,
2 oua,
100 ml.apa,
sare si nuscoara
insa ptr a le prepara aveti nevoie de o razatoare speciala unde se pune aluatul ,se impinge cu o spatula in oala cu apa fiarta, acesta curge formand spätzele care se fierb aprox.10 min
reteta de carne :
cotletele se condimenteaza dupa gust (sare,piper,busuioc,curry,oregano,nucsoara),se stropesc cu ulei si se baga la cuptor,cand s-au rumenit putin se aseaza ardei taiati,usturoi si rosii felii,apoi se acopera cu felii de cascaval si se mai da la cuptor aprox.15 min.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri