Covrigei cu casaval si chimen

postat de Retete in Imagini, in Covrigi, pe 10 Iunie 2013
Covrigei cu casaval si chimen

Ingrediente

  • Faina: 500 g
  • Drojdie uscata: 1 plic
  • Oua: 1
  • Galbenus de ou: 1
  • Unt: 200 g
  • Sare: 1 lingurita
  • Zahar: 1 lingurita
  • Apa: 150 ml
  • Cascaval: putin
  • Chimen: putin

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  210 de minute

Portii:

  10

Complexitate:

  Greu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Covrigi
Mod de Preparare

Faina se amesteca cu drojdia si sarea, se adauga oul + galbenusul, untul si apa calduta.
Se framanta un aluat elastic si nelipicios care se lasa sa creasca 1 ora. (eu din lipsa de timp nu l-am lasat decat o jumatate de ora).

Se intinde o foaie de aproximativ 1 cm, se decupeaza cu forma speciala (foarte proasta forma, nu va luati asa ceva)
Se ung covrigeii cu ou batut, se presara cascaval si chimen deasupra si se coc in cuptorul preincalzit aproximativ 20 minute.
Reteta postata in forum de Criss

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri