Crap pane cu sos de usturoi

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 26 August 2013
Crap pane cu sos de usturoi

Ingrediente

  • Crap proaspat: 1 bucata
  • Usturoi: 4-5 catei
  • Iaurt: 200 ml
  • Ulei: 3-4 linguri
  • Sare: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de cretu-veronica22

Sosul se pregateste:usturoiul pisat,un praf de sare si cele 3-4 liguri de ulei se amesteca bine pana se obtine o maioneza,apoi se adauga iaurtul.
Crapul se curata si se portioneaza.Se sareaza si se lasa cam o ora sa se patrunda sarea
Il dam apoi prin faina si apoi prin ou si il punemin uleiul incins.
se scoate pe un platou
si se serveste cu sos de usturoi.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri