Crap umplut

postat de , in Peste, pe 1 Ianuarie 2016

Ingrediente

  • Sare: 5g

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  120 de minute

Portii:

  5

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

Pestele se curata, se spala, se unge cu mirodenii pentru peste. Umplutura se face dintrun amestec de miez de paine, lapte, cipuerci, un ou si mirodenii dupa gust. Umplutura se pune in peste, se coase pestele si s epune in tava unsa cu ulei. se pune ca sos un amestec de apa, vin, mirodenii. Se taie felii o banana, o portocala mare, o rosie, un morcov, un cartof curatate. se pun in tava si pe peste toate acestea. Se inveleste tava cu folie de aluminiu, se pune in cuptorul incins 20-25 min dupa care se scoate folia, se completeaza sosul si se mai pune la cuptor fara folie inca 20-25 min. Se verifica cu furculita care daca iese curata,, pestele e gata. Se consuma cu vin alb sau sampanie..

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri