Crema, budinca de ciocolata

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 26 August 2013
Crema, budinca de ciocolata

Ingrediente

  • Ciocolata amaruie: 50 g
  • Toffifee: 15 buc
  • Amidon: 20 g
  • Cacao: 20 g
  • Lapte: 500 ml
  • Zahar: 2 linguri
  • Sare: putina

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  15 minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul
Reteta din revista Lecker.

Se amesteca amidonul, cacaoa si zaharul si se dizolva in 6-7 linguri lapte rece. Restul de lapte se pune la fiert, se adauga apoi amestecul de amidon, apoi cele doua feluri de ciocolata maruntite, mai putin 2-3 buc de toffifee, sau in cate canite urmeaza sa puneti crema. Dupa ce se omogenizeaza toate, se ia de pe foc, se raceste si se pune la frigider pentru cel putin 3 ore. Se imparte in cani sau castronase si se orneaza dupa preferinte.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri