Crochete de peste

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 26 August 2013
Crochete de peste

Ingrediente

  • Cartofi: 900 g
  • File de peste: 900 g
  • Unt topit: 25 g
  • Marar tocat: 15 g
  • Faina: 50 g
  • Oua: 2 bucati
  • Pesmet: 150 g
  • Ulei: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de cameliacam

Cartofii fierti se fac piure; pestele se fierbe, in apa clocotita, 8 minute.
Se lasa sa se raceasca, se curata de oase si piele (in caz ca mai are) si se faramiteaza.
Se amesteca cu toate celelalte ingrediente si cu cartofii ( calduti).

Rezulta o coca din care se modeleaza crochete care se pun la frigider pentru 20 de minute.

Se trec prin faina, prin ou batut, apoi prin pesmet. Se prajesc pe ambele parti, in ulei incins
Se scot pe hartie absorbanta

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri