Crostini

postat de Administrator, in Aperitive cu carne, pe 11 Decembrie 2013
Crostini

Ingrediente

  • Ficat de pui: 400 gr
  • Ceapa: 1 buc.
  • Unt: 30 gr
  • Vin alb: 50 ml
  • Pasta de tomate: 50 gr
  • Supa de pui: 250 ml
  • Sardele: 30 gr
  • Capere: 60 gr
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Patrunjel verde: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul.
Pentru crostini se foloseste paine alba cu coaja moale. La noi exclus pentru ca nu mancam paine alba, asa ca am facut cu paine neagra.
Reteta si ideea din " formula as ".

Se taie ficatul marunt. Ceapa taiata cubulete se prajeste in unt pana devine sticloasa. Se adauga ficateii, se prajesc, se sting cu vin si se lasa pe foc, pana se evapora lichidul. Se adauga pasta de tomate, supa de pui si se lasa sa fiarba 5-10 min. Se adauga sardelele, caperele taiate marunt si se gusta de sare si piper. Compozitia se pune pe felii de paine frecate cu putin usturoi si unse cu ulei de masline.

Pentru crostini cu bacon se prajeste baconul fara grasime, pana devine crocant si se pune pe felii de paine la fel pregatiti ca mai sus.

simplu de facut si bune

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri