Desert cu branza de vaci si capsuni

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 26 August 2013
Desert cu branza de vaci si capsuni

Ingrediente

  • Capsuni: 100 g
  • Frisca: 100 ml
  • Smantana: 100 ml
  • Branza de vaci: 100 ml
  • Zahar pudra: 50 g
  • Zahar vanilat : 1 plic
  • Gelatina: 2 foi

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul
Reteta din " blikk nok konyha ".

Se spala si se curata capsunile.Se presara cu o lingura de zahar si se lasa pana au putina zeama. Se paseaza apoi si se trec prin sita.

Branza se amesteca cu smantana , cu zahar si cu zaharul vanilat.Se inmoaie gelatina, se topeste, apoi se adauga la crema.Se bate si frisca si se amesteca in crema.Jumatate din acest amestec se pune in pahare.In cealalta jumatate se adauga piureul de capsuni. Dupa ce crema alba s-a intarit, se toarna si crema roz.Pentru ornat se foloseste siropul de capsuni gata preparat, sau se pune zeama de pe capsuni tinute cu zahar. Eu am ales a doua varianta.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri