Dobos cu sunca si cascaval

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 11 August 2013
Dobos cu sunca si cascaval

Ingrediente

  • Sunca: 10 felii
  • Cascaval: 10 felii
  • Unt nesarat: dupa gust
  • Rosii: pentru decor
  • Masline: pentru decor
  • Ardei gras: pentru decor

Specific:

  European

Timp Preparare:

  15 minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania
Mod de Preparare

In functie de cate dobosuri doriti sa preparati mariti cantitatile
se unge o felie de sunca cu un moale, deasupra se pune o felie de cascaval din nou unt, sunca-unt si se continua pana cand terminam cele 10 felii de sunca si cascaval
se pune intr-o folie de plastic in frigider pentru cel putin o ora
apoi se taie cuburi mici, in fiecare cub se pune o scobitoare cu diverse decoruri

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri