Donuts gogosi coapte

postat de Retete in Imagini, in Gogosi, pe 11 Iunie 2013
Donuts gogosi coapte

Ingrediente

  • Faina: 1 cana
  • Zahar: 1/4 cana
  • Praf de copt: 3/4 lingurita
  • Bicarbonat: 3/4 lingurita
  • Sare: 1/4 lingurita
  • Oua: 1
  • Iaurt: 150 g
  • Ulei rapita: 1 lingura
  • Suc de lamaie: 2 lingurite
  • Extract de vanilie: 1 lingurita
  • Zahar pudra: 2 lingurite

Specific:

  European

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  8-10

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Gogosi
Mod de Preparare

In bol mic,combini ingred. uscate.

Combini:oul,iaurtul,uleiul,sucul lamaie,vanilia,amesteci bine.
Torni peste ingred. uscate,pana se incorporeaza.Ungi forma de gogosi cu ulei si pudrezi cu 1 lingurita zahar pudra,pui aluatul.

Coci la 200*C,10-12 min pana scobitoarea inserata aproape de centru iese curata.Racesti 5 minmle scoti din forma pe gratar,pudrezi cu restul zahar sau se face glazura de ciocolata sau o glazura colorata

Se coc informa speciala pentru gogosi donuts

Pentru cine nu are puteti folosi o forma de briose in mijloc se pune niste folie de staniol pe care dupa 10 min de copt se scoate lasand"gaurica" goala sa se coaca si ea putin.

Sursa retetei: curcubeu culinar

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se pot presara cu zahar sau se topeste ciocolata si se pune deasupra

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri