Dovlecei cu branza la cuptor

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 18 August 2013
Dovlecei cu branza la cuptor

Ingrediente

  • Dovlecei: 2
  • Branza de vaci: cat este nevoie
  • Marar: dupa gust
  • Unt: putin
  • Faina: 1/2 lingura
  • Lapte: putin
  • Cascaval: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu legume
Mod de Preparare

Se curata dovleceii, se dau pe razatoarea mare si se storc de zeama
Branza de vaca se amesteca cu telemeaua, se condimenteaza, se adauga mararul taiat marunt
Se face un sos bechamel din untul pus la topit, apoi se adauga faina, la sfarsit se adauga laptele sau iaurtul mai putin gros.
Sosul nu trebuie sa fie foarte foarte gros.
Se tapeteaza o tava se pune un rand de dovlecel, unul de branza , alternativ pana se termina .La sfarsit se toarna sosul bechamel, apoi se rade putin parmezan sau cascaval.Se coace in cuptorul preincalzit pana se rumeneste.

sursa retetei: Micul bucataria noastra

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri