Dovlecei la cuptor

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 18 August 2013
Dovlecei la cuptor

Ingrediente

  • Dovlecei: in functie de cate portii doriti
  • Pesmet: in functie de cate portii doriti
  • Ulei de masline: in functie de cate portii doriti
  • Parmezan: in functie de cate portii doriti

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu legume
Mod de Preparare

Se taie dovleceii in sferturi, se ung cu ulei de masline cu o pensula
Intr-o farfurie amestecam parmezanul ras(sau un cascaval mai uscat) cu pesmetul si apoi tavalim dovleceii prin acest amestec
Se pun la cuptor pana se rumenesc
sursa retetei: Micul bucataria noastra

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri