Dovlecei la otet

postat de Retete in Imagini, in Muraturi in otet, pe 19 August 2013
Dovlecei la otet

Ingrediente

  • Dovlecei: in functie de cate portii vreti
  • Otet: in functie de cate portii vreti
  • Zahar: in functie de cate portii vreti
  • Sare: in functie de cate portii vreti
  • Boabe de mustar: in functie de cate portii vreti
  • Boabe de piper: in functie de cate portii vreti
  • Flori de marar: in functie de cate portii vreti
  • Cumbru crengute: in functie de cate portii vreti
  • Ceapa: in functie de cate portii vreti
  • Morcovi: in functie de cate portii vreti
  • Sfecla rosie:

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4 - 6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Muraturi in otet
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa

-punem in fiecare borcan ceapa,floare de marar,cimbru si morcov...
-adaugam dovlecelul,printre dovlecel flori facute din morcov si 1-2 fori facute din sfecla(nu mai mult )
-la fiecare borcan punem: 1 lingurita sare,2 lingurite zahar,cateva boabe piper,jumatate lingurita boabe de mustar,4 linguri otet,complectam cu apa,apoi invelim borcanele si le firbem pe baie marina 20 minute..
-oprim focul iar a doua zi le scoatem din vasul in care au fiert...
ATENTIE:capacele sa fie noi,sa sigileze bine,altfel nu tin pe iarna

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri