Dovlecei pane

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 18 August 2013
Dovlecei pane

Ingrediente

  • Dovlecei: 2
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Oua: 2 -3
  • Faina: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu legume
Mod de Preparare

Se spala dovleceii se sterg si (cine doreste paote sa-i curete si de coaja f la suprafata )
Se taie rondele, fiecare rondea se da prin faina apoi printr-un amestec din: oua+apa+faina(sa fie de consistenta unei smantani)
Se pun la prajit in ulei incins, se intorc pe ambele parti, apoi se scot pe servete din hartie

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se servesc calzi

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri