Dovlecei si rosii umplute

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri de post, pe 27 August 2013
Dovlecei si rosii umplute

Ingrediente

  • Dovlecei: 2 bucati
  • Rosii: 4 bucati
  • Ceapa rasa: 1 bucata
  • Morcov ras: 1-2 bucati
  • Cartofi rasi: 2 bucati
  • Ardei gras rosu: 1/2 bucata
  • Ardei gras verde taiati marunt: 1/2 bucata
  • Telina rasa: 1 bucata
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Patrunjel: dupa gust
  • Usturoi pisat: 2-3 catei

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri de post
Mod de Preparare

sursa retetei: Monica-Elizabet

2 dovlecei taiati in doua pe lungime se "scobesc" de miez.dovleceii se pun in apa care fierbe pentru cateva minute pana se inmoaie putin.

4 rosii se taie "capacelele" si se scobesc cu linguritza .

Miezul dovleceilor si al rosiilor se taie marunt si se pune in tigaie in cateva linguri de ulei de masline, impreuna cu ingredientele de mai sus

Cand sunt calite bine se pun legumele peste rosii si dovlecei se aseaza dovleceii si rosiile umplute intr-o tava si se pun la cuptor la foc potrivit pentru 25 de min.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri