Dovlecei umpluti cu carne

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 18 August 2013
Dovlecei umpluti cu carne

Ingrediente

  • Dovlecei: 2
  • Carne tocata: 500 g
  • Morcovi: 1
  • Ceapa verde: 1
  • Marar: dupa gust
  • Orez: 2-3 linguri
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss

Dovleceii se curata de coaja, se taie in doua si se scobeste miezul cu seminte.
Se pune sare si se lasa sa se inmoaie putin.

Ceapa taiata si morcovul ras se calesc in ulei de masline.
Se adauga carnea si orezul, sare, piper,putina apa si se lasa sa fiarba putin
Cu acest amestec se umple dovleceii. Deasupra se toarna suc de rosii diluat cu apa .
Se acopera tava cu folie de aluminiu si se pune in cuptor pentru 30 minute, dupa care se indeparteaza folia si se mai lasa 30 minute. Din cand in cand se pune cu lingura sos de rosii peste dovlecei.

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se servesc cu smantana.

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri