Drob de legume

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri de post, pe 27 August 2013
Drob de legume

Ingrediente

  • Cartofi: 1 bucata
  • Ardei gras: 1/2 bucata
  • Dovlecei: 1 bucata
  • Ceapa: 1 bucata
  • Ciuperci: cat este necesar
  • Boabe de porumb: cat este necesar
  • Praf de orez: 2 linguri
  • Gris: 2 linguri
  • Rosii decojite: 1 bucata
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Patrunjel: 1 legatura
  • Linte: 1/2 pahar

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri de post
Mod de Preparare

sursa retetei: Monica-Elizabet

S e pun legumele la calit in putin ulei, lintea se pune la fiert in putina apa, prima apa se arunca apoi se schimba cu alta apa curata si se lasa la fiert 10-15 min apoi se amesteca toate legumele bine
se pune praful de orez(sau orez fiert dinainte, insa este de preferat praf de orez fiindca "leaga" mai bine legumele), se adauga grisul, se condimenteaza, se pune verdeata, rosia rasa si se pun intr-o folie de aluminiu(apoi in tava de chec) la copt in cuptor pentru 45-60 de min,
intre timp se face o coca de paine(1/2 cana de apa, drojdie, faina cat cuprinde si putina sare) se lasa la dospit si cand drobul este aproape gata se scoate din folia de aluminiu se imbraca in aluat si se mai da la cuptor pana se rumeneste aluatul, apoi se acopera cu un servet de hartie.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri