Drob de miel

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 11 August 2013
Drob de miel

Ingrediente

  • Splina de miel: 1 bucata
  • Ficat de miel: 1 bucata
  • Rinichi de miel: 2 bucati
  • Inima de miel: 1 bucata
  • Ceapa verde: 1 legatura
  • Usturoi verde: 1 legatura
  • Oua: 3-4 bucati
  • Patrunjel: 1 legatura
  • Marar: 1 legatura
  • Pesmet/prapure: cat cuprinde/1 bucata
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Oua fierte: 2-3 bucati

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Retete postata in forum de veronica-cretu22

Se spala bine organele in apa rece. Se taie in bucati , se curata de pielite, cheaguri de sange, etc. Se lasa 30 min in 3 parti apa si 1 parte otet sa iasa orice eventual miros.

Se pun la fiert in apa rece (fara sare). Se ia spuma si se fierb circa 20-30 de minute. Se lasa sa se raceasca putin .
Se dau organele fierte prin masina de tocatSe adauga ceapa,usturoiul,verdeata taita marunt. Se gusta de sare si piper. Se pun ouale batute si se amesteca bine. Arata ca o pasta . Daca nu aveti prapure se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu pesmet.

Prapurele se spala in cateva ape. Se pune prapurele pe fundul tavii cu marginile in afara, se pune carnea,ouale fierte la mijoc iar cu prapurele ramas in afara se acopera. Se da la cuptor aproximativ 50 de minute pana se rumeneste frumos, in cuptorul preincalzit . Se lasa sa se raceasca si apoi se scoate din tava. Se pastreaza in frigider invelit in folie

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri