Drob de porc

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 14 August 2013
Drob de porc

Ingrediente

  • Organe de porc: 2 inimi, 2rinichi, 1 ficat
  • Carne de porc: cat este nevoie
  • Ceapa: cat este nevoie
  • Oua: 5
  • Verdeata: cat este nevoie
  • Cimbru: dupa gust
  • Sare: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  90 de minute

Portii:

  3

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de dory

Organele se fierb pana da apa in clocote de cateva ori, apoi se lasa la racit si se dau prin masina de tocat.
Carnea se toaca si ea.

Ceapa se toaca ft. marunta(se poate cali).
Se amesteca toate ingredientele, apoi se pune intr-o forma de cozonac sau chek tapetata cu hartie pergament.
Se coace in cuptorul in prealabil incalzit.
Daca vreti puteti sa puneti la mijloc morcovi sau oua fierte.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri