Dulceata de corcoduse

postat de Retete in Imagini, in De iarna, pe 19 August 2013
Dulceata de corcoduse

Ingrediente

  • Corcoduse: in functie de cate portii vreti
  • Zahar: in functie de cate portii vreti
  • Apa: in functie de cate portii vreti

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6 - 8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   De iarna
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa

am pus la fiert 400ml apa...

cand a inceput a fierbe am adaugat 4 kg corcoduse coapte bine(din acelea care nu se desfac de pe sambure)
am fiert bine pana a inceput sa se separe pielita de samburii....
am trecut printr-o strecuratoare corcodusele(daca e cazul se mai toarna o data zeama peste pielita si samburi)pana trece toata pulpa corcodusei(in strecuratoare trebuie sa ramana numai samburii si pielita)
nectarul rezultat il punem la fiert cu zahar...
la doua masuri cu nectar,punem o masura cu zahar..
si fierbem pana scade mai bine de jumatate(daca nu e inchegata o putem fierbe din nou a doua zi)
trebuie sa fie ca un jeleu

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri