Falafel

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 8 Iulie 2013
Falafel

Ingrediente

  • Naut: 500 g
  • Ceapa: 1 buc
  • Patrunjel: 1/4 legatura
  • Sare: 3/4 lingurita
  • Piper: dupa gust
  • Bicarbonat: 1/2 lngurita

Specific:

  Arabesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Liban

Categorii:

   Mancaruri cu legume
Mod de Preparare

Chiftelute din naut se prepara din:
se pune de seara la inmuiat nautul 500 gr
A doua zi, se da prin masina de tocat , impreuna cu 1 ceapa mare, 1/4 leg. patrunjel, condimente: sare 3/4 lingurita, piper dupa gust,bicarbonat.1/2 de lingurita, 2-3 catei usturoi, coriandru verde
Se formeaza o chiftelutze mici cat o minge de ping-pong
se pun in ulei care trebuie sa fie bine incins, altfel inghit mult ulei.
Dupa ce se rumenesc pe ambele parti se scot pe servetele absorbante. inainte de prajire se pot "tavali" prin susan, se pun pe o lipie arabeasca, cu frunze de salata verde, castraveti sos tahini

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri