Fasole pastai conservata pentru iarna

postat de Retete in Imagini, in De iarna, pe 19 August 2013
Fasole pastai conservata pentru iarna

Ingrediente

  • Fasole: 1 kg
  • Apa: 1 l
  • Sare: 1 lingurita
  • Aspirina: cate una in fiecare borcan

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6 - 8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   De iarna
Mod de Preparare

Reteta apartine alynusei @};-
eu conserv fasole pe iarna numai la borcan...
fasolea spalata si taiata o fierb numai un clocot(nu mai mult) (la 1 kg fasole,aproximativ 1l apa (cat sa acopere fasolea)si o lingura sare,dupa care o scot si dupa ce se raceste un pic o pun in borcan si peste ea torn apa in care am fiert-o...
pun deasupra o aspirina, capacul si o fierb pe baie de abur 20-30 minute.
Se pastreaza la loc racoros

eu am pus 3 "soiuri" de fasole dar mai multa din cea galbena "grasa"

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri