Fasole scazuta cu ciolan afumat

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu legume, pe 18 August 2013
Fasole scazuta cu ciolan afumat

Ingrediente

  • Fasole boabe: 300 - 400 g
  • Ceapa: 3-4
  • Morcovi: 2
  • Telina: cat este nevoie
  • Bulion: cat este nevoie
  • Verdeata: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Ciolan afumat: cat este nevoie

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  120 de minute

Portii:

  2-3

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Mancaruri cu legume
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de dory

Boabele de fasole se lasa la inmuiat de seara pana dimineata..
Dimineata se arunca apa, si se pune la fiert.(eu am schimbat 3 ape).
Legumele se curata, se spala si se taie marunt, apoi se calesc in putin ulei incins.

Se adauga la fiert pese boabele de fasole.
Cand fasolea este fiarta, si apa a scazut suficient, se adauga ciolanul, verdeata si se potriveste de sare, se mai lasa sa fiarba putin. Cand se opreste focul se pune si verdeata tocata fin.
Eu am pus marar verde si la fiert am pus si cimbru

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri