Fettine alla pizzaiola

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 15 Iulie 2013
Fettine alla pizzaiola

Ingrediente

  • Carne de vitel: 700 g (feliate)
  • Ulei de masline: 5 linguri
  • Usturoi: dupa gust
  • Rosii: 4 buc
  • Oregano: dupa gust
  • Vin alb: 1/2 pahar
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  8

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Danna
Reteta o am de la soacra mea...buna rau!!Reteta, nu soacra :)
Este important ca feliile de carne sa fi subtire.Fiind subtiri nu se bate carnea.
Feliile de carne le condimentam cu sare si piper dupa care le lasam sa stea sa se imprieteneasca vreo 30 minute.Daca sunteti in criza de timp lasati naibii prietenia si plonjati cu ele in tigaia cu ulei de masline.Se lasa putin la prajit si se intorc de pe o parte pe alta dupa care punem vinul.Lasati sa fiarba la foc nu foarte iute pana se evapora vinul si carnea se patrunde.Daca e nevoie mai completati cu putin vin atat cat sa nu ramana carne doar in ulei si sa se arda.
Rosiile se curata de pielita si se taie cubulete.Se piseaza usturoiul si e amesteca cu rosiile, se pune origano.Amestecul acesta il turnati peste feliile de carne.Lasati asa pana vedeti ca se strange sosul.Atentie sa nu se arda usturoiul.
Garnitura faceti ce vrea sufletelul vostru...
carnea pusa pe foc la inceput

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri