Fish Finger - Baghete din peste

postat de Retete in Imagini, in Peste, pe 26 August 2013
Fish Finger - Baghete din peste

Ingrediente

  • File de peste: 500 g
  • Oua: 1 bucata
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Faina: cat este necesar
  • Apa: putina
  • Pesmet: cat este necesar
  • Ulei: pentru prajit

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Peste
Mod de Preparare

Fileul de peste se strange bine in maini si se scurge bine apa din el
se adauga un ou , sare si piper si se paseaza cu blenderul vertical pana obtinem o pasta(putem folosi si masina de tocat carne sau orice robot de bucatarie)

Intr-n castron se face un "sos" din 3-4 linguri de faina si 1/2 cana cu apa...sa fie ca o smantana subtire
Pe o farfurie se pun cateva linguri de pesmet

Se rup bucati din pasta de peste se da forma de bagheta(cat doriti de subtiri/groase) se tavalesc apoi prin sosul de faina si apoi prin pesmet
Ies aproximativ 12 baghete de peste

Eu le-am pus pentru 15 min in congelator ca sa fie mai ferme la prajit...dar se pot praji imediat in ulei incins
Se intorc pe toate partile pana sunt rumenite..apoi se scot pe servete absorbante din hartie

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se servesc cu cartofi prajiti, piure de cartofi, orez, cartofi natur etc.

Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri