Flancuri cu capsuni

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 27 August 2013
Flancuri cu capsuni

Ingrediente

  • Aluat de foietaj: 1 pachet
  • Crema de vanilie: cat este nevoie
  • Lapte: 400 ml
  • Zahar: 5 linguri
  • Oua: 2
  • Amidon de porumb: 3 linguri
  • Coaja rasa de lamaie: cat este nevoie
  • Unt: 1 cub
  • Capsune: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Se taie saluatul de foietaj in dreptunghiuri se pun in tava si se coc in cuptorul preincalzit pana se rumenesc

Se prepara crema de vanilie in laptele rece se dizova amidonul, se adauga zaharul, oualea batute spuma si coaja de citrice si untul la temperatura camerei se pune la foc foarte mic de cand incepe sa dea in clocot se lasa 1 min in tot acest timp se amesteca sa nu se prinda(f usor se prepara in microunde)
Cand crema este racorita si foile coapte la fel se pune crema peste foi apoi deasupra se pun fructele si se tin la frigider cateva ore

sursa retetei: inspiratie Lory & Micul bucataria noastra

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri