Flori de dovlecel umplute cu ricotta, la steamer

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 19 August 2013
Flori de dovlecel umplute cu ricotta, la steamer

Ingrediente

  • Flori de dovlecel: in functie de cate portii doriti
  • Branza ricotta: in functie de cate portii doriti
  • Ardei capia: in functie de cate portii doriti
  • Menta: in functie de cate portii doriti
  • Ulei de masline: dupa gust
  • Sare: dupa gust
  • Piper negru: dupa gust
  • Piper roz: dupa gust
  • Chilli fulgi: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Flori de dovlecel umplute cu ricotta, la steamer

am desfacut florile si le-am studiat sa vad daca au insecte,le-am rupt pistilul si le-am umplut cu compozitia formata din amestecarea intr-un vas a ricottei cu sare, piper,ardeiul capia si menta tocate fin.le-am asezat in vasul de orez al steamer-ului si le-am stropit cu ulei,fulgi de chili si piper roz,apoi le-am programat 20 minute la aburire,au iesit asa cum mi-am imaginat ,delicate si aromate,putin picante:

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri