Focaccia

postat de Retete in Imagini, in Aperitive cu foietaj, pe 16 August 2013
Focaccia

Ingrediente

  • Faina: 500 g
  • Apa calduta: 250-300 ml
  • Drojdie proaspata: 25 g
  • Sare: dupa gust
  • Zahar: 1 lingurita

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Aperitive cu foietaj
Mod de Preparare

sursa retetei: alisonBucatarianoastra

Framantam un aluat din ingredientele de mai sus fie cu mana fie in masina de paine
Lasam la crescut cca 30 de min
Cand aluatul este crescut il impartim in 2 si pe fundul vasului de copt(in care am turnat ulei de masline,vreo 6 linguri),asezam prima foaie
Peste prima foaie punem
branza feta cubulete mici sau data pe razatpare
rosii cherry sau rosii mari taiate,masline fara simburi ,ierburile aromatice:busuioc,rozmarin,cimbru:
peste aceasta "umplutura" asezam cea de a doua foaie de aluat
lipim marginile.turnam ulei de masline si facem mici gropite in care punem rosii cherry,masline,iar presaram ierburi aromatice de preferinta proaspete si dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri