Focaccia cu sunca si cascaval

postat de Retete in Imagini, in Pizza, pe 11 Iunie 2013
Focaccia cu sunca si cascaval

Ingrediente

  • Faina: 500 g
  • Drojdie proaspata: 1 cub
  • Sare: 1 lingurita
  • Lapte: 250 ml
  • Zahar: 1 lingurita
  • Ulei de masline: 2 linguri
  • Apa: 100 ml

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Italia

Categorii:

   Pizza
Mod de Preparare

Pasul 1. Aluat

Aluat

Din ingredientele de mai sus se framanta aluatul, pana cand acesta nu se mai lipeste si peretii vasului raman curati. (Daca aveti o masina de paine e mult mai simplu. Eu nu am.) Asa arata aluatul framantat

Pasul 2. Umplutura

Umplutura

Pentru umplut am folosit rosii(trebuiau rosii cherry dar n-am avut), ardei gras, masline verzi si negre, sunca, ierburi, cascaval

Pasul 3. Pregatire de coacere 1

Pregatire de coacere 1

Se unge o tava cu ulei de masline din belsug (2-3 linguri). Se pune jumatate din aluat in tava. Se pune umplutura, ierburile si se stropeste cu ulei de masline

Pasul 4. Pregatire coacere 2

Pregatire coacere 2

Se acopera cu cealalta jumatate de aluat. Peste aluat se pun rosii, ierburi, masline si ulei de masline.

Pasul 5. Coacere

Coacere

Se coace in cuptorul preincalzit 30-35 minute.

Reteta în Imagini
  • Aluat Aluat
  • Umplutura Umplutura
  • Pregatire de coacere 1 Pregatire de coacere 1
  • Pregatire coacere 2 Pregatire coacere 2
  • Coacere Coacere
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri