Foi de napolitana cu crema de rahat

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 27 August 2013
Foi de napolitana cu crema de rahat

Ingrediente

  • Foi de napolitane: 6 foi mici
  • Rahat: 1 kg
  • Margarina/unt: 1 pachet
  • Lamai: 1
  • Vanilie: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa

Se da rahatul si lamaia la masina de tocat(atentie la samburii de lamaie),

dupa care se amesteca cu margarina si vanilia.

Cu crema astfel obtinuta umplem foile de napolitana.

Se lasa cateva ore la rece
Un dulce care nu necesita mult timp,iar daca folosim margarina obtinem o prajitura de post foarte buna...

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri