Foietaj cu branza de capra

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 11 August 2013
Foietaj cu branza de capra

Ingrediente

  • Foietaj: 1 bucata
  • Galbenus de ou: 1 bucata
  • Branza de capra: dupa gust
  • Unt: 1 lingura
  • Miere: 4 linguri
  • Piper rosu: cateva boabe

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Franta
Mod de Preparare

Retete postata in forum de Micul

Din aluat se taie forme, eu am taiat rotunde, si se ung cu galbenusul frecat. Pe fiecare foietaj se pune cate o felie de branza de capra, se stropesc cu ametscul de unt topit cu miere, si se presara cu boabe de piper rosu. Se baga la cuptor pana se auresc. Sunt deosebit de bune. Branza este sarata, dar merge perfect cu mierea.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri