Foietaj cu crema de migdale si cu piersici

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 27 August 2013
Foietaj cu crema de migdale si cu piersici

Ingrediente

  • Aluat de foietaj: un pachet
  • Unt moale: 200 g
  • Zahar: 150 g
  • Migdale macinate: 125 g
  • Alune macinate: 125 g
  • Faina: 100 g
  • Oua: 3
  • Nectarine: cateva
  • Gem de caise: 4 linguri

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul
Asta a fost prajitura cu care m-am prezentat la intalnirea de familie, si a placut. Mi-a placut si mie.
Reteta dintr-un numar vechi din " avantaje ".

Se captuseste tava cu aluatul foietaj, se inteapa cu furculita, si se baga la cuptor. Cand e pe jumatate copt se scoate si se pune amestecul de unt frecat cu zahar, adaugate apoi ouale pe rand, si pe urma faina cu migdalele macinate. Peste crema de migdale se pun feliile de necatrine, si se baga din nou la cuptor. Prajitura rece se unge cu gemul de caise incalzit si strecurat.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri