Foietaj cu spanac

postat de Retete in Imagini, in Aperitive diverse, pe 11 August 2013
Foietaj cu spanac

Ingrediente

  • Foietaj: 1 bucata
  • Spanac: 200 g
  • Unt: 1 lingura
  • Ceapa: 1 bucata
  • Salvie : 1 lingurita
  • Cimbru: 1 lingurita
  • Telemea: 100 g
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Aperitive diverse
Mod de Preparare

Reteta din " secretele bucatariei ", postata in forum de Micul

Fiind o mancatoare de spanac clasic, adica facut cu lapte si usturoi, nu prea mare incredere am avut sa incerc spanac cu feta. Bine , nu acum am facut prima data, acum am reusit s-o si pozez. In orice caz, imi place enorm si spanacul cu lapte, dar si asta asa cu branza. Si apoi si cu foietaj, e minunat. Bine Miculinul ramane la cel cu lapte, dar eu tot mai incerc sa-l conving.

Se fierb frunzele de spanac, se storc bine de tot si se toaca. Ceapa taiata marunt se pune la calit in lingura de unt. Se adauga spanacul, se lasa putin, apoi se iau de pe foc, se adauga condimentele si branzeturile. Se taie patrate de aluat care se pun in formele de muffins, se umplu cu amestecul de spanac si se baga la cuptor. Se lasa pana se auresc.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri