Fricadele italienesti

postat de Retete in Imagini, in Mancaruri cu carne, pe 19 August 2013
Fricadele italienesti

Ingrediente

  • Carne de vitel: 500 g
  • Ceapa: 1/2
  • Oua: 1
  • Paine inmuiata in lapte: 2 felii
  • Sare: dupa gust
  • Piper alb: dupa gust
  • Ceapa mica (pearl onions): 2, pentru sos
  • Unt: 2 linguri, pentru sos
  • Suc de rosii: 200 ml, pentru sos
  • Apa: 400 ml, pentru sos
  • Pasta de rosii: 2 linguri, pentru sos
  • Sare: dupa gust, pentru sos
  • Busuioc: dupa gust, pentru sos

Specific:

  Mediteraneean

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Italia

Categorii:

   Mancaruri cu carne
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de doly
Ce-o fi insemnand fricadele :-?? ma gandesc ca chiftele..oricum nu conteza prea mult numele ci gustul :) va spun de la inceput ca este foarte gustoasa reteta si a fst laudata si de sarbu :D fara sa-l intreb eu ce parere are...

Amestecam toate ingrendinetele pentru fricadele bine de tot..pana devine ca o pasta si formam chiftelute mici si rotunde.

Taiem ceapa fideluta( eu am taiat-o marunt sa nu vada mofturosii 8-} ) si o calim in unt...adaugam celelalte ingrendiente si fierbem la foc mic timp de 15 minute...cratita trebuie acoperita cu un capac.Punem sarea,busuiocul si chiftelutele,lasam sa fiarba ...daca sosul e prea gros iar chiftelutele nu sunt inca gata mai putem adauga apa sau suc de rosii.
Servim cu spaghete si cascaval ras.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri