Frigarui rotate

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 14 August 2013
Frigarui rotate

Ingrediente

  • Patrunjel: 1 legatura
  • Ceapa verde: 1 legatura
  • Capere: 1 lingura
  • Carne tocata de porc: 100 g
  • Branza de vaci: 75 g
  • Cotlet de porc: 4 felii
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Sunca: 4 felii
  • Castraveti murati: 4

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul
O reteta de frigarui putin mai altfel, am gasit in " secretele bucatariei ", dar trebuiau atat de multe chestii odata, incat o tot saream ca ba-mi lipsea una, ba alta si tot asa. Duminica trecuta am vazut ca am tot ce-mi trebuie, asa ca m-am incumetat. Nu mi-au iesit nici pe departe asa de aspectuoase cum trebuiau, dar au fost minunate la gust. Inca o reteta castigatoare, pentru noi.
Bine denumirea asta de frigarui rotate, mi se pare soada, dar am lasat titlul ca-n revista.

Patrunjelul si caperele se toaca marunt si se amesteca cu carnea tocata si cu brnaza de vaci. Feliile de cotlet se sterg, se bat si se condimenteaza. Pe fiecare felie de carne se pune o felie de sunca, se unge cu compozitia de carne tocata si se aseaza deasupra cate un castravete murat. Se ruleaza fileurile, se taie felii si se infig pe bete de frigarui. Se prajesc pe gratar si se servesc cu ce garnitura doriti, sau simplu cu salata.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri