Friptura de curcan cu ciupercute

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 14 August 2013
Friptura de curcan cu ciupercute

Ingrediente

  • Carne de curcan: in functie de cate portii doriti
  • Condimente pentru carne de pui: dupa gust
  • Ciuperci: in functie de cate portii doriti
  • Morcovi: in functie de cate portii doriti
  • Usturoi: cativa catei
  • Suc de rosii: in functie de cate portii doriti
  • Vin rosu: in functie de cate portii doriti

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de cretu-veronica22

Carnea spalata o condimentam,o asezam intr-o tava in care am pus putin ulei,punem apoi deasupra cativa catei de usturoi taiati felii,felii de morcov si ciupercute taiate pe jumatate.

Turnam sucul de rosii si vinul.
Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor cam 2 ore la foc mediu sa se faca incet.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri