Friptura de curcan la punga

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 14 August 2013
Friptura de curcan la punga

Ingrediente

  • Pulpe de curcan: 2
  • Aripi de curcan: 2
  • Ulei de masline: putin
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Boia de ardei: dupa gust
  • Cimbru: dupa gust
  • Rozmarin: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  2

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss
Am mai avut in congelator 2 pulpe si 2 aripi de curcan.
Si cum pasarile de tara au carnea tare si noua nu prea ne plac, am facut friptura la punga.
Astfel carnea se fragezeste si se face in suc propriu.
Avem nevoie de punga pentru fripturi
Am uns pulpele cu ulei de masline si le-am condimentat carnea cu sare, piper, boia de ardei, cimbru si rozmarin.
Le-am lasat doar 2 ore. Trebuia de seara pana dimineata dar eu am uitat ieri sa scot carnea din congelator, mi-am amintit abia aseara.

Se pune carnea in punga. Se leaga punga cu clipsul special, apoi deasupra se inteapa din loc in loc cu un ac. pentru ca in cuptor ea se umfla foarte tare, se face ca un balon.
Se pune punga pe gratar in cuptor, pe randul din mijloc, fara insa a scoate tava
Eu am tinut carnea 2 ore, avand in vedere ca era carne de la tara.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri