Friptura de ied

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 14 August 2013
Friptura de ied

Ingrediente

  • Pulpa de ied: 1
  • Usturoi: dupa gust
  • Condimente: dupa gust
  • Vin alb: 2 linguri

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  150 de minute

Portii:

  1

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Felis
Mi-am amintit de aceasta pulpa de ied facuta anul trecut de Paste...

Am citit mai multe retete... si am facut o combinatie de ele...

Am luat o pulpa... am spalt-o... am impanat-o cu usturoi... am uns
-o cu amestec de condimente (cimbru, rozmarin, piper, delikat, boia de ardei iute, etc) amestecate si ele cu 2 linguri de vin alb...
am pus pulpa pe folie de aluminiu pe care pusesem boabe de piper si boabe de mustar...
si am invelit bine ... am dat la frigider vreo 6 ore...
Am scos pulpa... am prajit-o in putin ulei si pe o parte si pe cealalta si
apoi am pus apa si am bagat-o la cuptor cam o ora acoperita... dar o scoteam la 20 min si verificam de apa si intorceam pulpa pe cealalta parte...
inca o ora fara sa fie acoperita... tot asa, scotand din cand in cand si intorcand pulpa... mai completand cu apa...
inainte cu jumatate de ora am pus si vin alb in tava... Deci in total 2 ore la cuptor

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri