Friptura de miel

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 22 August 2013
Friptura de miel

Ingrediente

  • Carne de miel/oaie: in functie de cate portii vreti
  • Ceapa: in functie de cate portii vreti
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Coriandru: dupa gust
  • Cardamom: dupa gust
  • Cimbru uscat: dupa gust
  • Chimen: dupa gust

Specific:

  Arabesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Libia

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Se pun buatile de carne intr-o cratita cu fund dublu sau antiadeziva(sau pe o tava cu gratar) ceapa si carnea frecata cu toate condimentele de mai sus, fara apa sau ulei! Se acopera etans si se tine la foc mic (foarte mic!!) aproximativ 2 -2.5 ore.
Se serveste de obicei cu orez sau cous cous si salata de rosii cu ardei iute, ceapa si castravete verde.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri