Friptura de porc

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 14 August 2013
Friptura de porc

Ingrediente

  • Cotlet de porc: in functie de cate portii doriti
  • Pulpa de porc: in functie de cate portii doriti
  • Ulei: cat este nevoie
  • Condimente: dupa gust

Specific:

  Romanesc

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Mary5
Am pus-o de seara la bait.
Cotlet fara os si pulpa fara os.
Am pus ulei,cimbru,busuioc,piper,usturoi praf,
sare si piper.

Am asezat-o a doua zi in tava si am pus apa pana la jumatate

apoi am turnat si baitul in care a stat ea,dupa care am lasat-o fara folie de s-a rumenit pe
jumatate carne,apoi am pus folie si am acoperit-o si am lasat-o pret de jumatate de ora dupa care
am intors-o si am mai adaugat apa sa se inabuse bine.
Am mai intors-o iar din cand in cand pana s-a inmuiat
bine carnea dupa care am lasat-o sa scada apa si sa se rumeneasca bine pe ambele parti.

Reteta în Imagini
Mod de Servire

Se poate servi cu pireu sau cartofi prajiti

Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri