Friptura de pui cu cartofi de Sf Valentin

postat de Retete in Imagini, in Fripturi, pe 14 August 2013
Friptura de pui cu cartofi de Sf Valentin

Ingrediente

  • Pulpe de pui: in functie de cate portii doriti
  • Cartofi: in functie de cate portii doriti
  • Sare: dupa gust
  • Piper: dupa gust
  • Ierburi aromatice: dupa gust

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Fripturi
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Felis
Ingrediente
8 pulpe de pui
cartofi
sare, piper
ierburi aromatice
ulei
Mod de preparare:
Se spala pulpele se usuca bine in servete de hartie
Se condimenteaza cu sare, piper si ierburi aromatice se unge tava cu ulei si se aseaza pulpele in tava la distanta unele de altele
Cartofii curatati de coaja se taie fie cu forme inimioare fie cu cutitul(cartofii sunt taiati cu cutitul de mine)
Se pun la cuptor(acoperit cu o folie de aluminiu iar in ultimele 10 min se scoate folia pentru a se rumeni)

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri