Fructe gratinate

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 27 August 2013
Fructe gratinate

Ingrediente

  • Oua: 2
  • Zahar: 70 g
  • Zahar vanilat : cat este nevoie
  • Sare: putina
  • Branza de vaci: 250 g
  • Lichior de portocale: 2 linguri
  • Fructe: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  4

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul

Se bat galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat si sarea. Se adauga branza de vaci si se amesteca. Apoi se pune lichiorul, iar la final albusurile batute spuma. Se amesteca cu grija. Se ia o farfurie rezistenta la cuptor si se pune branza in ea. Peste branza se pun fructele si se baga la cuptor, pana se inmoaie fructele. Se raceste si se presara cu zahar praf.

Galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat
Se adauga branza de vaci., apoi lichiorul
Se adauga albusul batut.

Amestecul rezultat se pune pe o farfurie rezistenta la cuptor. Folositi o farfurie mai adanca, pentru ca la cuptor branza se umfla. Apoi se lasa, dar sa nu dea pe dinafara in cuptor.
Peste branza se pun fructele.
Se baga la cuptor si se lasa pana se inmoaie fructele. Rece se pudreaza cu zahar.

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri