Fructe prajite si flambate

postat de Retete in Imagini, in Prajituri, pe 27 August 2013
Fructe prajite si flambate

Ingrediente

  • Fructe: in functie de cate portii doriti
  • Zahar brun: cat este nevoie
  • Scortisoara: cat este nevoie
  • Nuci: cat este nevoie
  • Coniac: pentru flambat
  • Unt: cat este nevoie

Specific:

  Universal

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-6

Complexitate:

  Usor

Tara:

  Romania

Categorii:

   Prajituri
Mod de Preparare

Fructele se curata de coaja(cele care necesita asta)

se taie bucati mari si se lasa pe o farfurie

Intr-o tigaie adanca se pune la topit untul
apoi se adauga fructele in tigaie, se presara cu zahar, scortisoara si nucile maruntite

si se lasa sa se "prajeasca" putin
Se inchide focul, se rastoarna alcoolul deasupra fructelor si se da foc (se flambeaza)

Reteta în Imagini
Tag-uri
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri