Fursecuri bicolore

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Fursecuri bicolore

Ingrediente

  • Unt: 200 g
  • Zahar: 200 g
  • Galbenus de ou: 3 bucati
  • Oua: 1 bucata
  • Nuci macinate: 150 g
  • Faina: cat cuprinde
  • Cacao: 2 linguri
  • Arome: dupa gust

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Se freaca untul cu zaharul, nucile, galbenusurile si oul intreg.
Se adauga putina sare si arome, apoi se imparte amestecul in doua.
Peste o jumatate se adauga, treptat, faina, pana cand se obtine un aluat care nu se mai lipeste de maini.
In cealalta jumatate se adauga . cacao si pe urma faina, procedand la fel. Aluatul alb si cel de cacao se tin la frigider 30 de minute.

Se intind doua foi din cele doua aluaturi. Se suprapun, se ruleaza, se taie felii, care se pun in tava de copt si se dau la cuptor 15-20 de minute.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri