Fursecuri cu amidon

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Fursecuri cu amidon

Ingrediente

  • Margarina: 1 si 1/2 pachet
  • Zahar pudra: 150g
  • Nuca de cocos: 50g
  • Amoniac: putin
  • Zeama de lamaie: 50ml
  • Vanilie: dupa gust
  • Amidon: 150g
  • Faina: cat cuprinde

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa

Se amesteca bine margarina, zaharul pudra si vanilia...
apoi adaugam cocosul,amoniacul stins cu zeama de lamaie
amidonul si faina cat sa rezulte un aluat consistent...
Bagam aluatul o ora la frigider...dupa care coacem fursecurile...
le lipim cu crema sau gem ca in cazul meu...

Pentru umplut am folosit gem de piersici amestecat cu cateva linguri de nuca macinata.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri