Fursecuri cu gem

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Fursecuri cu gem

Ingrediente

  • Faina: 300 g
  • Unt: 150 g
  • Zahar pudra: 120 g
  • Nuci macinate: 50 g
  • Oua: 1 bucata
  • Vanilie: 2 plicuri
  • Praf de copt: 1/2 plic

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Criss
Faina se amesteca cu praful de copt, se adauga untul, zahar pudra, nuca macinata, oul, vanilia,
Se framanta aluatul, se inveleste in folie alimentara si se pune in frigider pentru 1-2 ore.
Aluatul se intinde la o grosime de 0.5 cm, se decupeaza , se pune in tava si se coace aproximativ 10 minute.
Dupa ce s-au copt, partile perforate se dau prin zahar pudra, apoi se lipesc cate doua cu gem. Eu am pus gem de visine.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri