Fursecuri cu gem

postat de Retete in Imagini, in Dulciuri de post, pe 19 August 2013
Fursecuri cu gem

Ingrediente

  • Ulei: 100ml
  • Zeama de lamaie: 100ml
  • Zahar: 100g
  • Amoniac: 1 lingura
  • Margarina: 1/2 pachet
  • Coaja de portocala: dupa gust
  • Faina: 800-900g

Specific:

  European

Timp Preparare:

  30 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Dulciuri de post
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de alynusa
Se amesteca margarina,uleiul, zaharul si coaja de portocala,apoi se
adauga amoniacul si se toarna zeama de lamaie, completam cu faina pana rezulta un aluat consistent
Se intinde o foaie nu foarte subtire si se taie in formele dorite
Se coc aproximativ 10 min,depinde ce cuptor aveti(sa nu se arda)
Unim fursecurile intre ele cu gem amestecat cu nuca
2 borcane cu gem
1 ceasca nuca macinata iar lateralele de dam prin nuca, apoi le glazuram

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri