Fursecuri cu migdale

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Fursecuri cu migdale

Ingrediente

  • Faina: 250 g
  • Unt: 125 g
  • Zahar pudra: 100 g
  • Oua: 1 bucata
  • Pudra de migdale: 100 g
  • Praf de copt: 1 lingurita
  • Scortisoara: 1/2 lingurita
  • Fulgi de migdale: 100 g

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Faina se amesteca cu praful de copt, se adauga untul si se amesteca bine pana devine nisipos, se adauga zaharul pudra, pudra de migdale si oul. Se face un aluat nelipicios dar destul de moale. Se inveleste in folie si se pune in frigider pentru 2 ore.
Fulgii de migdale se rumenesc putin in tigaia de teflon. Eu n-am gasit fulgi de migdale dar am pus migdale taiate in betigase.
Dupa doua ore se scoate aluatul, se intinde si se decupeaza (eu am facut inimioare si stelute).
Se pun in tava pe hartie de copt si deasupra se pun fulgii de migdale, presand putin cu degetele sa nu cada.
Fursecurile se coc 10 minute, nu trebuie sa stea mai mult in cuptor pentru ca devin uscate si tari.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri