Fursecuri cu zahar ars

postat de Retete in Imagini, in Bomboane, fursecuri, pe 18 August 2013
Fursecuri cu zahar ars

Ingrediente

  • Faina: 200 g - pentru aluat
  • Unt: 125 g - pentru aluat
  • Zahar: 50 g - pentru aluat
  • Sare: dupa gust- pentru aluat
  • Cacao: 1 lingura- pentru aluat
  • Coaja rasa de lamaie: 2 linguri - pentru aluat
  • Miere: 1 lingura - pentru zahar ars
  • Zahar: 60 g - pentru zahar ars
  • Frisca: 40 ml- pentru zahar ars
  • Unt: 40 g - pentru zahar ars
  • Fulgi de migdale: 70 g - pentru zahar ars
  • Migdale: 30 g- pentru zahar ars
  • Coaja de lamaie glasata: 30 g - pentru zahar ars

Specific:

  European

Timp Preparare:

  60 de minute

Portii:

  2-4

Complexitate:

  Mediu

Tara:

  Romania

Categorii:

   Bomboane, fursecuri
Mod de Preparare

Reteta postata in forum de Micul
Reteta din \" dulciuri de craciun \" din 2001.

Se framanta un aluat omogen din faina, unt rece in fulgi, zahar, sare, cacao si coaja de lamaie. Se infasoara in folie transparenta si se baga la frigider pt. 30 min.
Se intinde apoi o foaie de aluat de cca. 5 mm grosime. Se taie cerculete si se pun pe hartie de copt in tava.
Mierea, zaharul, frisca si untul se incalzesc intr-o tigaie. Se adauga migdalele si coaja de lamie. Cand se raceste putin amestecaul se ia cate o lingurita si se pune pe fiecare cerculet de aluat. Se coc pana devine ferm aluatul.

Reteta în Imagini
Retete Asemanatoare
0 Comentarii
Logheaza-te sau Inregistreaza-te pentru a putea trimite mesajul.

×

Trimite-ne o reteta sau un articol scris de tine

Aboneaza-te la Newsletter

Dictionar Culinar

Cauta semnificatia termenilor din lexicul culinar.

Fii si tu sustinator!

Retete in imagini

Copiaza codul de mai jos pe site-ul tau:




Articole adunate de pe bloguri